Een goed ontwerp is het halve werk. Object Survey heeft ruime ontwerpervaring en werkt zeer nauw samen met constructiebedrijven. Hierdoor levert Object Survey goede engineeringsoplossingen die robuust, goed maakbaar én kostenbewust zijn.

Advies en ontwerp bij technische vraagstukken

Geen vraagstuk is ons complex genoeg. Graag zetten onze medewerkers hun tanden in het vraagstuk dat u hoofdbrekens geeft. Object Survey beschikt over de nieuwste software om oplossingen 3D te modelleren, zodat u direct een beeld krijgt hoe het ontwerp eruitziet.

Beoordelen en analyseren van inspectierapporten

In navolging van uitgevoerde inspecties worden er op basis van de geconstateerde gebreken verbetermaatregelen voorgesteld. Bijvoorbeeld bij schade aan een onderdeel van de aandrijving; is het nog acceptabel of is revisie nog mogelijk of moet dit vervangen worden.

Wanneer mogelijk worden hierin verschillende gradaties aangebracht naar urgentie van de gebreken. Zo kan de opdrachtgever aangeven wat het gewenste conditieniveau van het areaal is. Dit is uiteraard afhankelijk van onder andere het beheerregime, budget en toekomstplannen.